Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Després de l’èxit que va tenir el primer video, hem tingut ganes de fer-ne un del que considerem la segona etapa del viatge: Oceania. Ja sabem que és un pél tard, però ja sabeu que estem molt enfeinats :)

Per altra banda, hi ha un parell de novetats que us volíem comentar ja fa temps:

1. Fa ja unes setmanes que vam afegir una opció a la web perquè, qui vulgui, pugui comprar alguna de les nostres fotografies revelada i així de passada donar-nos un cop de mà. Merci a la gent que ja ens n’ha comprat! Es pot accedir a aquesta opció mitjançant el link que hi ha a dalt de tot de la columna de l’esquerra o bé clicant aquí. A la secció està detallat com s’ha de fer tot perquè us arribi la foto a casa!

2. Des fa ja uns mesos estem publicant uns articles de viatges al portal especialitzat en fotografia espaifotografic.cat. Ens va fer molta il·lusió quan ens ho van proposar i hi anem explicant regularment alguns dels llocs que més ens han agradat. Us convidem a fer-hi un cop d’ull!

Res, us deixem al video!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

3 Responses to “Video d’Oceania i un parell de curiositats”

 1. Guillem on abril 6th, 2009 5:36 pm

  Molt guapo. Us podrieu dedicar a muntatges de pelis i tot :D

 2. marta on abril 7th, 2009 7:09 pm

  Hola! No ens coneixem, sóc una noia de Barcelona, una de les moltes persones que van seguint el vostre blog (desitjant fer el mateix algun dia!)
  Us volia preguntar quina cançó és la d’aquest segon video, M’ENCANTA! Si un dia teniu un moment estaria bé que m’ho diguessiu! Seguiu gaudint, endavanttt!

 3. Anna i Jordi on abril 8th, 2009 7:56 pm

  Hola marta! La cançó es diu “Dancing Outtakes Song” i és de Garry Schyman! :)

  Salutacions i merci pel comentari!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius