Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

El nostre darrer dia a l’orfenat l’hem passat super atrafegats i, sense donar-nos compte, ens hem plantat al capvespre a l’hora de la despedida. Per sort avui ha fet un sol de justícia i hem pogut acabar de pintar (amb les limitacions de la nostra tècnica artística) tota l’aula per fora i esperem que no plogui durant la nit!

El comiat ha sigut molt emotiu i trist, en Binod ens ha despedit amb un discurs molt maco, nosaltres també els hi hem dirigit unes paraules i tots els nens ens han regalat dibuixos o petits treballs manuals que havien anat fent aquests dies. Per la nostra part, els hi hem preparat el vídeo que podeu veure a continuació i que resumeix el que han sigut aquests més de 20 dies en família a Pokhara. (Que ningú ens matxaqui per la tria de la cançó, ve de la peli de Madagascar que els hi vam portar el primer dia i que s’han passat cantant tot aquest temps…). Evidentment ens hem acomiadat amb un fins aviat, tot i que això no ha sigut suficient per reprimir les llàgrimes.

Algú ens ha demanat per seguir col·laborant amb aquest lloc i, de fet, us encoratgem a fer-ho. Per la seva part estan encantats i oberts a qualsevol tipus d’ajuda i col·laboració. Si algú vol venir aquí a fer un voluntariat tindrà les portes obertes i si algú vol fer algun tipus d’apedrinatge, pagar els estudis a algun d’aquests nens o fer algun algun altre tipus de donatiu (diners, roba, …) segur que també els hi semblarà de meravella. Només cal que envieu un e-mail a en Binod i segur que de seguida us contestarà encantat amb la idea: binod_51@yahoo.com

Demà al matí marxem cap a Kathmandú fent mig trajecte amb rafting en aigües gèlides i en riu carregat d’aigua degut als monzons! Després d’aquesta llarga parada entre muntanyes tornem a posar-nos en ruta (això sí, per pocs dies!).

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius