Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Hoi An és una ciutat preciosa degut en gran part al seu barri antic que reflexa lo rica que ha sigut aquesta ciutat durant segles. Aquí hi han passat rics comerciants de tot el món, sobretot xinesos i japonesos que aprofitaven els vents de la primavera per arribar fins aquí, s’hi instal·laven durant 4 mesos i quan a l’estiu el vent els hi era favorable tornaven cap a casa. Fruit d’aquestes estades n’han quedat les precioses cases antigues que aquesta gent es feia construir a la vora del riu, fent que el centre històric de la ciutat s’hagi convertit en patrimoni mundial de la Unesco.

Una altra cosa que fa famosa aquesta ciutat, és perquè pràcticament a cada cantonada hi ha una casa de modistes que, per cap caler, et fan un “traje”, un vestit o unes sabates a mida i en poques hores. A pesar de ser un lloc bastant turístic, aquest indret té un encant especial que fa que mai et cansis de passejar pels seus carrers o mercats, i observar els locals amb els seus barrets de palla i vestits tradicionals.

 

 

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “La bonica Hoi An”

 1. Martí on abril 6th, 2009 7:56 am

  Carai quin indret més maco!
  Que ja t’han fet un “traje” a mida? Talla beicon?
  Jo vull un barret! :D

 2. sublym ;) on abril 8th, 2009 9:32 pm

  hola nois!!!! Visca el Barça !!!! recital del barça i com no… què millor que estar escoltant rac1 amb el pitet posat i sentir que en Jordi a les 3h de la matinada amb el portàtil a la falda i buscant alguna xarxa que altre al Vietnam està seguint el Gran Barça de Guardiola!!! Ja ho deus haver sentit oi?? que quan torneu al millor país RAC1. Va que segur que has dormit ben feliç amb el joc que desplega el Barça! Jo fa temps que els segueixo, l’any passat em van tocar unes entrades a la radio i tot….
  Enhorabona per el lloc web, i com no per les fotografies!!!! i com no desitjar-vos lo millor en aquest viatge!!!
  Visca el barça i força netswalk!!!! no seria millor worldwalk??? (versió actualitzada…jijiji)
  Cuideu-vos!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius