Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Vols comprar una foto?

Ampliem la pàgina! Donat que hem rebut vàries peticions de gent que ens els demana fitxers de les fotos per portar-les a revelar, hem pensat que seria una bona idea vendre les fotos nosaltres mateixos a través de la web, i així, de passada, subvencionar-nos una petita part del viatge :)

Un cop rebem la petició, nosaltres ens encarregarem d’enviar la foto a revelar i la rebreu a casa al cap de pocs dies. Hem decidit que cadascú posi el preu que creu que val cada fotografia i, per tant, no hi ha limitacions en la donació però si que cal cobrir un mínim de 10/15€ per pagar el revelat i l’enviament. El pagament es realitzarà a través de PayPal i es pot fer amb targeta de crèdit o transferència bancària. El procés és molt senzill:

1. Clicar al botó que trobareu a continuació per accedir a PayPal i introduir una quantitat per pagar al foto.

2. Enviar-nos un e-mail a fotos@voltaalmon.com amb les següents dades:

   – Nom i cognoms del destinatari
   – Descripció de la foto (p.ex.: “La primera del post del Perito Moreno”, …)
   – Direcció postal on realitzar l’enviament
   – Preu que s’ha pagat
   – Tamany de la foto: Pot ser 40×60, 30×45, 20×30, … i si es vol un altre format ho poseu al mail! :)

Així que ja ho sabeu, si us agrada alguna foto en especial i la voleu per decorar la casa o el despatx, seguiu aquests 2 senzills passos i al cap de pocs dies la rebreu a punt per emmarcar! 

Si algú té problemes per realitzar el pagament, no disposa d’un compte de PayPal o hi ha qualsevol altra contratemps, que envii un e-mail i ho solucionarem d’alguna altra forma.

Aquí van algunes de les nostres preferides!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius