Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Som fans del submarinisme en aigües tropicals: aigua calenteta, coralls preciosos i tot ple de peixos de colors que neden sense immutar-se a només uns centímetres de tu! A Nha Trang només hi veníem per fer-hi nit, però en descobrir que aquí és el lloc estrella del submarinisme del Vietnam i en veure els preus regalats pels que es podia fer una immersió a les seves illes, no ens hi hem pogut resistir! Com era d’esperar, ha sigut guapíssim una altra vegada. No hem llogat la màquina de fotos, perquè això del submarinisme ens està començant a fer sentir la famosa crisis :)

Amb la tonteria ja portem 6 dies al Vietnam i acostumar-nos al menjar d’aquí ens ha costat menys de l’esperat. De fet ens agrada bastant tot i que tenim la impressió que aquí ens aprimarem. Per cert, la samarreta del Barça és infal·lible per fer amics viatnamites!

PD: Aquest post l’estem escrivint des d’un bus nocturn en direcció Hoi An que té, directament, uns comodíssims llits de matrimoni! A qui l’hi interessi que prengui nota: la companyia es diu An Phu, s’ha acabat d’anar amb les altres!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Tropical diving!”

 1. Marc Pous on maig 15th, 2009 3:57 pm

  Vaia sorpresa! no sé si te’n recordaràs de mi… sóc el Marc Pous de la FIB, amic del Francesc i l’Albert Riera… el fiber més alt que vas conèixer… he arribat al teu blog a través del blog del Xavier Verdaguer, que era el meu cap a TMT Factory! de què el coneixes?

  brutal la volta al món, no? jo aniré a Vietnam a l’agost… seguiré les teves indicacions del blog!

  t’escric a aquest post pq no he trobat 1 foto de 1er pla teu fins aquí, i volia assegurar-me que ets tu! jejejeje

  estem en contacte!

  a cuidar-se

  Marc

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius