Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

La primera vista quan arribes a la ciutat de Bundi és una meravella. Durant aquests dies pel Rajastan, sobretot pel fet de tenir cotxe, hem fet un tipus de viatge bastant diferent del que portàvem fent fins ara i hem visitat un munt de ciutats, forts i palaus amb pocs dies. Per això semblava que una nova ciutat amb un nou fort i palau no ens podria sorprendre gaire, però no ha sigut així de cap manera! Bundi és una ciutat petita de color blau, acollidora i molt poc turística, i amb un palau preciós construït en un turó que limita la ciutat per un costat. Hem passat de nou la tarda voltant pels basars flipant com cada dia amb tot el que vèiem i fent una birreta al capvespre amb una simpàtica família que ens ha convençut per entrar al seu hostal.

De camí cap aquí, vam veure una caravana de nòmades que anava per l’autopista amb tot el seu ramat de camells i totes les seves pertinences, nens i cabres als lloms dels animals. Això de la Índia cada dia deixa una sorpresa o altra!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius