Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Bàsicament la nostra estada a Pushkar es resumiria en haver gaudit amb tots els sentits del fantàstic hotel que ens han regalat els nostres amics Martí i Àngels. Potser perquè el llac estava sec, potser perquè no estàvem massa fins de la panxa o simplement perquè el lloc s’ho valia ens hem passat moltes hores d’aquests dos dies a Pushkar tancats a l’hotel disfrutant de preciós pati interior, dels gronxadors, sofàs o hamaques que hi ha per tots els racons del fantàstic Inn Seven Heaven! De nou, moltes gràcies! :)

Pushkar és una ciutat mística, però també molt turística, on peregrins de tota la Índia vénen a fer les seves ofrenes, resar o banyar-se al seu llac sagrat. Al ser una ciutat sagrada hi ha algunes normes que no es poden saltar i que et recorden constantment amb cartells informatius: per exemple, no es pot menjar carn, beure alcohol o fer-se petons en públic. La ciutat és molt bonica i relaxant, sobretot a la part del llac, però hem tingut la mala pata d’enganxar-lo sec i l’atractiu del lloc quedava molt reduït.

Avui a la tarda hem entrat a una perruqueria i ha sigut tota una experiència! N’hem sortit al cap d’una hora i és que ens hi hem acabat fent un tallat de cabells amb afaitat inclòs, dos massatges increïbles i fins i tot els hi hem fet un petit reportatge fotogràfic -que haurem d’enviar quan arribem a casa-. Si hi aneu segurament ens trobareu decorant el seu decrèpit local. Quins personatges!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Gràcies amics!”

  1. Martí on juliol 17th, 2009 12:13 pm

    Ha set una pena que el llac estigués buit…mira que vaig trucar-los i vaig dir que l’omplissin, ni que fos d’aigua salada, ja que no notaríeu la diferència!
    Estem molt contents que us hagi agradat l’experiència, i que hàgiu disfrutat d’aquest meravellós hotel. Una abraçada molt i molt forta!
    Us anyorem!…però no torneu encara que volem més reportatges! :D

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius