Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Ja estem a Manaus, una de les nostres últimes destinacions abans de deixar el Brasil en direcció al Perú. Segurament aquest és un dels llocs que ens creava més expectatives del viatge, i de moment, té pinta que les complirà amb escreix. La imatge de l’Amazones des de l’avió no té preu! I la calor que sents en baixar-ne tampoc! :D

 

Aquesta ciutat està molt viva, hi ha molta gent pels carrers i trobes paradetes amb música a tot drap per tot arreu. Hi ha xiringuitos de tot tipus: sabaters, menjar cuinat, hamaques… inclús hem vist com li tallaven els cabells a un paiu en ple carrer. Els que no es guanyen la vida al carrer, ho fan al riu, ja sigui portant gent a passeig, pescant o revenent bitllets de barco. A aquesta ciutat, que hi viuen més de 2 milions de persones, només s’hi pot arribar pel riu, per aire o per una única carretera que porta a Venezuela!

Com podeu imaginar, aquí tot gira al voltant del riu i la selva, i és per això que una de les màximes atraccions, és la realització d’excursions de varis dies per conèixer l’Amazones de prop. Demà a les 8 del matí agafarem un barco que serà la nostra casa en els propers 5 dies, durant els quals visitarem poblats aillats, caminarem pel mig de la selva, on farem nit algun dia, i esperem veure molts animals salvatges. Ja us ho explicarem al tornar!

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

7 Responses to “Al cor de l’Amazones”

 1. laia on desembre 1st, 2008 6:20 pm

  Anu…. fes fotos de bitxos!!! (que científic k m’ha quedat!)

 2. Mestre on desembre 2nd, 2008 12:01 am

  Mestres!! Quina passada dormir a l’Amazones… ja podeu vigilar… a veure si aquest capde m’animo i reactivo el cercle virtuós… molts records!!

 3. JJ on desembre 2nd, 2008 7:46 am

  Els subscriptors’ del “ the Journal voltaalmon post “ estén impacients esperant que torneu a la civilització per saber les vostres aventures

 4. Guillem on desembre 2nd, 2008 6:04 pm

  Espero que sobrevisqueu als mosquits!

 5. messi on desembre 2nd, 2008 10:25 pm

  ni que no escrigui molt , no significa que no us trobi a faltar, o no us segueixi la pista.
  un peto molt fort.

  Curu no pateixis pel Barça, henry i jo betllem per ell.:)

  un petunet anna!

 6. Albert Boix on desembre 4th, 2008 2:14 am

  Jordi ja veig que de moment és un viatge increible ;)
  Ncara no havia trobat cap moment per comentar per aki!
  De tant en tant anem visitant la teva web i el teu germà ens va posant al dia!
  Espero que aquesta etapa de l’amazones us acabi d’anar bé!
  Lunic que em sap greu és k no puguis veure dsde el camp els partidassos que estem fent aquest any, men rekordo que abans q marxessis alla fora la St jordi abans de latletico vas dir, ojala guanyem els proxims 4 partits i en vam akabar guanyan bastants més ;)
  A veure si cap a finals de maig et veus obligat a fer una petita modificacio de la ruta per fer una visita a Roma ;)
  Una abraçada nanu, ens veiem aviat!!
  Albert

 7. Sandra Duran on desembre 4th, 2008 5:34 pm

  Wapi!! Quina passada nena, quina enveja (sana). No cal que et pregunti com esteu, està clar. Les fotos genials! Un petonet!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius