Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

El Vietnam no només és famós pels camps d’arrós i zones de muntanya, també té destinacions costaneres i per tot tipus de gent. En aquest cas ens trobem a Mui Ne, una platja plena de surfers amb el mar plegat de veles i de cometes. Val la pena parar aquí de camí cap al nord, sobretot per fer un volta pel poblet de pescadors que hi ha al final de la platja dels turistes, i també a les impressionants dunes blanques i vermelles que vam visitar a les 5 del matí per anar a veure la sortida del sol com uns campions.

PD: La millor manera de visitar les dunes, el poble i el riuet és anant-hi amb un mototaxista que et trobis pel carrer. Pots anar exactament als mateixos llocs on van els jeeps de les agències, però estalviant-te bastants calers!

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Mui Ne: surf, dunes i pescadors”

  1. Josep on abril 2nd, 2009 4:42 pm

    Ui, em sembla que en el post anterior he posat dos comentaris creient que no s’havia gravat. Bé, podeu esborrar-ne un, no?
    Quins llocs més autèntics per on esteu passant!!! La tercera foto amb tot aquell conjunt de barrets és genial, i en la quarta, el contrast entre els vaixells i la barca petita és maquíssima. Feu unes fotos xulíssimes!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius