Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

El titicaca és el llac navegable més alt del món, i també un dels més grans. Des d’on estem, la ciutat peruana de Puno, no es veu on acaba el llac. A part de la gent que viu als pobles del voltant del llac, molt pintorescos i des d’on les vistes són impressionants (veure fotos), també hi ha molts peruans o bolivians (el llac és compartit pels dos paisos) que viuen a algunes de les moltes illetes que conté el llac. Un cas particular són els Uros, unes illes flotants construïdes a base d’apilar un tipus de palla (buoyant totora) que és molt abundant al llac. Les cases, les barques, les cadires… i tot el que utilitza aquesta gent està fet d’aquest material! S’ha de veure!

 

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Titicaca: un mar a 3820 metres”

  1. Martí on gener 4th, 2009 9:07 am

    Que ja l’heu provat la totora? És pot menjar, és molt dolça!
    Un petoneeeeeeeeeeeeet

  2. gheryman on gener 4th, 2009 7:53 pm

    Molt interessant la polivalència d’aquest material de construcció. Potser hauriem de tenir-lo en compte a l’hora de fer cases.

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius