Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Tailàndia

La veritat és que no podem dir gaire res d’aquest país, perquè bàsicament hem visitat Bangkok i rodalies (que tampoc ens ha encantat) i ens hem passat 10 dies de relax i submarinisme a l’illeta de Kho Tao. Si hem de ser francs Tailàndia ens ha decepcionat una mica perquè, almenys on hem estat, ens hem trobat amb llocs molt i molt turístics i a més, amb molt de ianqui descamisat amb ganes de birra i festa. Ens dóna la sensació que els tailandesos han perdut una mica la seva la identitat, evolucionant cap al turisme fàcil i fent perdre així bastant d’encant al país. Al Vietnam per exemple, també hi ha milers de turistes, però no dóna la impressió que aquests hagin canviat gaire la seva manera de fer. Però en fi, probablement si haguéssim anat al nord o a altres part del país ens emportaríem una opinió ben  diferent!

El millor lloc on hem estat sens dubte és l’illa de Kho Tao, que tot i ser una turistada amaga platges precioses amb ben poca gent, i cursos de submarinisme a preus que no es troben enlloc més del món.

Per les fotos, aquí teniu la galeria del país.

Què hem escrit?

On hem dormit?

BANGKOK
Happy House Guesthouse
Habitació doble amb bany: 490 baths
La millor opció que vam trobar relació qualitat – preu després de buscar bastant per la zona de Khao San. Les habitacions són netes i acollidores, i la zona on es troba, als carrers de darrera la pagoda, queda molt lluny de la bojeria del putu carrer de Khao San. Tenen wifi. Hi vam tornar totes les vegades que vam haver de tornar a passar per aquí, tot i que si mai tornem a Bangkok sens dubte ens allotjarem a un altre barri!

AYUTHAYA
PU Guesthouse
Habitació doble amb bany: 350 baths
Un lloc molt acollidor amb un personal molt amable. Hi ha habitacions per tots els gustos i tenen un menjador molt agradable amb tele i DVD’s. Amb wifi.

KANCHANABURI
Sorry, ens vam oblidar d’apuntar el nom de l’hotel però estava de cine i tenia piscina i jacuzzi i valia 500 Bath…

KHO TAO
Crystal Dive Resort
Bungalow a davant de la platja amb tele, bany i ventilador: 600 baths
Bàsicament tothom que s’allotja aquí és per fer-hi un curs de submarinisme. Si no fas el curs els preus són molt més cars. Si busqueu un lloc on fer un curs de submarinisme aquí està molt bé i són la mar de professionals. A més hi ha piscina, wifi i una de chill out molt guapa per conèixer gent. Tenen 2 resorts, nosaltres vam anar al del costat del port que està en una zona molt més tranquila i menys turística que l’altre. Pel curs (advance), el transport des de Bangkok i 3 nits d’allotjament vam pagar 7.800 baths per persona a una agència de Khao San.

Quant hem gastat?

Dies d’estada: 26 dies
Cost mitjà 2 persones/dia: 1536,32 baths (tot inclos)
Tipus de canvi: 1€ = 56,50 baths
Cost dels desplaçaments (per persona):
– Bangkok – Ayuthaya: 79 bath – 1,5 hores
– Ayuthaya – Khanchanaburi: 110 bath – 4,5 hores
– Khanchanaburi – Bangkok: 150 bath – 2 hores (en un bus pijo)
– Bangkok – Kho Tao: 14 hores – El preu anava amb el curs de submarinisme però uns 400 baths aprox., el de tornada: 900 bath amb barco inclòs.

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius