Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

L’arribada a Bangkok, sobretot si vens de països com Cambodja o Laos, es tot un xoc! Autopistes de quatre carrils com ja ens agradaria tenir a Catalunya, transit i mes transit per tot arreu, gratacels barrejats amb casetes baixes i el modern skytrain desafiant els cotxes per sobre la ciutat.

Com gairebé tots els turistes backpackers que arriben aquí, hem anat a parar als voltants de Khao San road, un gueto ple de bars i restaurants, paradetes de tot tipus i agencies de viatge. El primer dia a la ciutat el vam passar aquí, investigant com ho havíem de fer per aconseguir el visat de Birmània (sembla ser que serà mes complicat del que pensàvem) i voltant pels mercadillos on entre altres coses et pots fer un diploma de la universitat de Harvard o un passaport falç sense cap problema.

Avui, desprès de molt buscar i trobar un tuc tuc que no ens volgués timar (ahir ja ho van intentar 2 vegades amb 2 fracassos estrepitosos :) hem anat a la zona de Siam Square, el centre del shopping de la ciutat, on moderns centres comercials plens de botigues de marca es comuniquen entre ells per passarel·les peatonals. Després de voltar una mica hem pujat a l’skytrain per anar fins a chatuchak, on els caps de setmana es munta un mercat espectacular! El mes gran que haguem vist mai, amb 3 o 4 avingudes amples que es comuniquen entre elles per centenars de carrerons estrets plens de paradetes des d’on es impossible veure la llum del sol. Aquí et pots trobar de tot, però sens dubte el que predomina es la roba. Quantitats ingents de roba de tot tipus i per a tothom! I res, ara tornem a estar enmig dels turistes, envoltats de paradetes i de gent que compra… avui sens dubte ens hem retrobat de ple amb el consumisme desfermat!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

6 Responses to “Bangkok, quin canvi!”

 1. Dan i Margara on maig 27th, 2009 3:37 pm

  Quin tipus de visat voleu aconseguir per Birmania? Nosaltres ho hem estat mirant, i vam escriure a les embaixades de Berlin i Washington DC, i les dues ens van dir que creuar Birmania per terra es impossible ara mateix.

  S’emeten visats de 28 dies per la gent que arriba i marxa en avio via Rangun, pero res mes.

  Bueno, tambe es possible aconseguir un mini-visat d’un dia per crear la frontera i visitar Tachilake o Kyaington, pagant uns 15$ em sembla, pero no tens la possibilitat d’anar mes endins.

  En fi, sembla que la cosa esta dificil! Expliqueu-nos coms us va, perque nosaltres intentarem algo semblant d’aqui un parell de mesos!!

 2. Anònim on maig 27th, 2009 5:32 pm

  Olvideu els turistes compradors compolsisu i agafeu uns del molts vaixells del riu Chao Phraya i feu un vol, passan per el temple de Wat Arun, etc, entre monjos la gent que creua el rio per anar i tornar de la feina etc.El riu es part de la vida d´aquesta urbe.El mercats lo millor, el de flors…..

 3. Sònia on maig 28th, 2009 4:35 am

  Recomano no agafar tuctucs, bé per a probar-ho sí, però ara ja ho heu fet. Per a traslladar-se amunt i avall de BKK, millor l’skytrain: ni us timaràn, tindreu aire acondicionat, us estalviareu les cues del trànsit…

 4. cris on maig 28th, 2009 12:15 pm

  jo a part de l’skytrain us recomano els busos per moure’s per BKK! pilleu un mapa de tots els busos en qualsevol punt d’informació i feu-los servir per moure-us per la city. són molt econòmics!!!! i tot i que a les hores puntes van a tope, a nosaltres ens van anar de perles ;)

 5. eljames on maig 28th, 2009 9:02 pm

  Per poc que pogueu aneu a Myanmar, si la gent de Cambodja us va encantar amb els birmans al.lucinareu…

  Aneu practicant la salutació.

  Mingarbalar!!

  Jo he visitat ambdós paisos i en els 2 he trobat la cal.lidesa de la gent com un dels punts forts.

 6. Kitu on maig 29th, 2009 4:13 pm

  Osti que impressionant Bangkok! Llàstima que no poguessis estar a Roma jajajajaja quin cabró xD

  Visca el Barça! Triplet!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius