Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Escrivim aquest post des del moderníssim aeroport de Singapur, un autèntic centre comercial i d’oci de luxe on estar-hi en trànsit durant unes hores com hem fet nosaltres és tota una experiència: a part d’haver-hi wifi i ordinadors a pertot, hi hi piscina, cinemes, sales de massatge, un jardí amb papallones (?) i sofàs i teles per a tots els gustos! Increïble! Hem arribat aquí després d’una carambola de transports (barco, bus i avió) que ens han portat de Koh Tao a Bangkok i d’allà a aquí, des d’on volarem cap a Delhi aquesta nit.

Aquests dies a Koh Tao han consistit bàsicament en relax total i platges paradisíaques. Ens vam estar plantejant d’anar a altres illes però aquí hi hem estat super bé i les platges que amaga aquesta petita illa són realment precioses! Així doncs que hem llogat un motoreta i cada dia hem disfrutat de platges diferents: a algunes és realment complicat d’arribar-hi i és que les carreteres de l’illa són terribles. Però bé, compensava el fet d’arribar-hi i tenir gairebé tota la platja per nosaltres sols. Si algú ve aquí que no es perdi les platges d’Auk Leuk i Sai Nuan! En fi, no ens enrollem i deixem pas a les fotos que expliquen molt millor que les nostres paraules el que han sigut aquests dies, esperem no ferir sensibilitats! :)

 

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

4 Responses to “Comiat de Koh Tao i camí de la Índia!”

 1. Martí on juliol 4th, 2009 2:04 pm

  Sensibilitat ferida…
  :D
  Una abraçada campions!

  Pushkar is waiting…

 2. Rierets on juliol 6th, 2009 9:11 am

  M’acabo de donar de baixa de l’RSS…

  a veure si torneu d’una vegada, així no es pot treballar :D

 3. uri on juliol 6th, 2009 1:58 pm

  jo també estic tocat… això no es pot aguantar!

 4. Mestre on juliol 7th, 2009 3:28 pm

  Estic d’acord amb els altres comentaris… estic tocat de mort. Hauriem de crear un grup al facebook en contra de posts com aquests ;)

  A disfrutar mestres (i fins aviat)!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius