Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

… és Koh Tao!

Vam abandonar Myanmar una mica nostàlgics i és que aquest país ens ha tocat com cap fins ara, ja ho explicarem quan fem la secció. Malauradament vam haver de tornar a passar per Bangkok, aquest cop per deixar el passaport a l’embaixada de la Índia i com que tarden un piló a fer el visat (6 dies laborables) vam decidir anar uns dies a les platges del sud de Tailàndia. En principi no entrava en els nostres plans fer l’Advanced Open Water (seria com el segon nivell de submarinisme) però els preus que s’ofereixen aquí són un autèntic escàndol que no podíem deixar escapar. :D Vam arribar aquí a l’illa de Koh Tao amb el curs contractat des de Bangkok (a Khao San Road, un lloc odiós però on ofereixen tot tipus de gangues): el curs amb 5 immersions, 3 nits d’allotjament i transport des de la capital ens va sortir per només 160€! Normalment sempre ho contractem tot in situ perquè sol ser més barat però aquest cas ja podem confirmar que és una excepció.

El curs ha anat la mar de bé, han sigut 2 dies super intensius en els que hem fet les següents especialitats: buceig profund, nocturn, barco enfonsat, domini de la flotabilitat i navegació. És flipant quan comences a enfonsar-te i veus sota teu un barco de més de 20 metres recobert d’algues i corall descansant sota les aigües. Malauradament el lloguer de la màquina de fotos era un robatori a ma armada i no tenim fotos però les inmersions han sigut espectaculars: mil peixets de tots colors, meros gegants, barracudes, nemos fregant-se a les anèmones… I tot això amb traje curt i amb l’aigua ben calenteta rondant els 30 graus. Quina delícia! :)

PD – Malauradament no hem tingut sort amb els taurons ballena que de tant en tant es deixen veure per aquestes aigües, però a canvi hem disfrutat d’espectaculars postes de sol des de l’hotel!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “El paradís del submarinisme…”

  1. submarinistes on febrer 9th, 2011 6:20 pm

    fons mari

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius