Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Un cop deixada enrere la caòtica Ho Chi Minh ens vam dirigir cap al Delta del Mekong. El Mekong és un dels rius més llargs i cabalosos del món, neix al Tibet i després de creuar Xina, Birmània, Tailàndia, Laos i Cambodja acaba desembocant aquí on som ara! :) Tot i això, la nostra experiència ha tingut un gust agredolç. Normalment intentem fugir al màxim dels tours organitzats però el preu que oferien per aquests 2 dies al Mekong (20€ tot inclòs -desplaçaments, menjar i dormir-), combinat amb la dificultat de desplaçar-se per allà (combinant busos, barques grans, canoes,…), ens van fer decidir a contractar-ne un… I quin pal! El dia d’ahir va ser horrorós, moltes hores de bus, parades a botigues i més botigues i tot acompanyats d’un grup de 20 xinesos. Quin estrès! Sort que vam contractar l’opció de dormir a casa de gent local i quan al vespre el pare de la família ens va rescatar dels xinos, va ser tot un descans! L’estància a casa d’aquesta simpàtica família va ser, de llarg, el millor del delta i segurament una experiència que recordarem durant temps!

Aquest matí, ens hem llevat quan encara havia de sortir el sol per anar a veure els famosos mercats flotants. N’hem visitar 2, un de molt gran, amb barques a motor carregades fins a dalt de menjar, i un altre més tranquilet amb barques petites i a rems, que era bastant més autèntic.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Delta del Mekong”

 1. Marta on abril 1st, 2009 6:22 am

  Ei Coro i companyia!
  Que xulo el Vietnam…i de fet, tot el sud-est asiàtic ha de ser una passada!
  Només dir-vos que no funciona l’apartat de “Mapes”, o almenys a mi em queda la pàgina en blanc.
  Salut i bon viatgeee!

 2. Josep on abril 2nd, 2009 4:39 pm

  La primera foto és xulíssima. Té una llum molt maca. Us està agradant el Vietnam? Hi ha molta gent que hi ha estat i m’han dit que era un país que havia perdut la gr`pacia perquè estava molt occidentalitzat. És veritat? Salut i sort en el vostre viatge!!!

  Si us ve de gust passar pel meu blog,aquí tenim l’adreça:

  http://www.baobabs-josep.blogspot.com

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius