Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Aquests últims 4 dies els hem passat disfrutant dels paisatges d’aquesta zona. Vam llogar un cotxe per fer la famosa ruta del 7 llacs, que porta fins a San Martín de los Andes, un poblet bastant pijillo, però amb una situació envejable entre un llac i altes muntanyes. La ruta en si és maca, tot i que l’esperàvem una mica més espectacular. Tot i això, va ser un gran dia en el que vam aprofitar per banyar-nos i prendre el sol a varies platges dels llacs que anàvem trobant pel camí.

A la tornada volíem marxar cap a Xile però els busos estaven tots plens i en hem hagut de quedar a Bariloche un dia més. De les moltes activitats relacionades amb la natura que es poden fer per aquí, hem escollit una cabalgada per pujar al Cerro Catedral, des d’on es poden admirar unes magnífiques vistes del parc Nahuel Huapi. Ha sigut divertit! Al vespre, hem anat a comprar costelletes de xai, botifarres i pa amb tomata i hem fet un sopar a l’hostal 100% a la catalana per acomiadar el que és sense dubte el país de la bona carn.

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Últims dies a l’Argentina”

  1. laia on febrer 18th, 2009 3:38 pm

    Wala…. una Nox!!!! jajaja Anu que tens mono? jejeje

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius