Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Després de tants dies en zones altament turístiques, arribar a l’illa de Chiloé i, concretament al petit poble d’Ancud, ha sigut tot un descans, i és que en aquest lloc, bàsicament rural, és on hem trobat l’encant que ens han faltat en el sud d’Argentina. 

En aquesta illa totes les cases són fetes de fusta i pintades de colors diferents, la gent es guanya la vida bàsicament als mercats o amb la pesca, i les tradicions i les històries mitològiques estan molt més aferrades aquí que a la resta de Xile. A més, hem tingut la sort d’anar a parar en un dels allotjaments més acollidors que hem estat durant el viatge. Es tracta de l’hospedaje Austral, regentat per la Mirtra i en Pedro, que ens han tingut literalment a casa seva donat que les habitacions de l’hostal estaven totes plenes. Amb ells hem compartit esmorzars i sopars, durant els quals hem tingut xerrades interminables sobre Xile i la brutal dictadura d’en Pinochet, del món en general, i de la seva increïble història d’amor digne digne de ser escrita en un llibre. No desvetllarem el contingut, i així si algú va a Ancud que faci una visita a aquesta família i escolti la seva apassionant història explicada amb aquest salero tant seu.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Arribem a Chiloé, un lloc autèntic”

  1. noni on febrer 20th, 2009 5:41 pm

    que fots tant priiiiiiiim!!!!!!!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius