Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Segur que l’associació d’hotels i restaurants de Sant Pedro d’Atacama tenen algo a veure amb el fet que només hi hagi 3 trajectes setmanals a l’Argentina. I és que tothom que arriba aquí en aquesta època de l’any i vol marxar cap al país veí, corre el risc de no trobar bitllets de bus fins al cap d’una setmana. A nosaltres ja ens havien avisat i el primer que vam fer a l’arribar va ser reservar els dos últims seients que quedaven pel cap de 3 dies, que ja és molt més del que hi pensavem passar.

Sant Pedro és una ciutat turística al bell mig del desert més sec del món (plou només unes 5 hores l’any!) i com ja ens havien advertit és caríssim! Estàvem acostumats a Bolívia on dinàvem per menys d’un euro i aquí ens foten clavades a preus europeus. Hem aprofitat per passejar per la ciutat i fer una visita al Valle de la Luna, on vam poder admirar una bonica posta de sol al mig d’aquest desert.

 

 

PD – El volcà que es veu de fons a la última foto és el de la Laguna verde aquest cop vist des de Xile… Quin lloc!! :)

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Tirats al desert d’Atacama”

  1. Bauti on gener 17th, 2009 10:25 pm

    ei…perduts al desert…jeje no haureu vist cap cotxe…moto…camió…???del DAKAR????
    MArc Coma campió en motos….DAKAR forever!!!
    que vagi bé!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius