Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Després de 12 hores en un bus on vam poder disfrutar d’uns paisatges espectaculars (vam creuar els Andes) vam arribar a Salta. Ja erem a l’Argentina i evidentment el primer que vam fer aquella nit va ser anar a fer un assado d’aquells fan història. Quin bife!!! I no serà l’últim perquè tenim mono de menjar bé després d’un mes i mig a Bolívia i Perú on ens manteníem a base d’una dieta de sopeta i pollastre.

Salta és una ciutat molt bonica, envoltada de paisatges envejables, i on un té la impressió que s’hi viu molt bé. Està ple de bars, botigues i restaurants, i totes les cases, la majoria de planta baixa, tenen el seu pati interior plè de flors. Aquí hem tornat a sentir-nos com a casa i hem coincidit de nou amb en Sergio, un valencià que vam conèixer a Cusco i amb qui hem compartit aquests tranquils 2 dies a la ciutat.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “De nou a l’Argentina!”

  1. Pablo on abril 5th, 2009 4:04 am

    Que bueno que les haya gustado Salta!. Nuestra Provincia es muy linda… y nosotros los salteños siempre tratamos de que los turistas se sientan a gusto entre nosotros.

    Gracias por su visita… y los esperamos pronto de regreso ;)

    Pablo
    Salta – Argentina.

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius