Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Això és increible! Si l’exterior es espectacular, el que amagen aquestes aigües no podia ser menys! Hem fet 2 immersions brutals aprop de Nacula (ja hi portem 3 nits :D)… anem per parts:

Primera immersió: Reef Forest

Ahir ens vam aixecar i plovia a bots i barrals, però amb el temps de navegar fins al centre d’immersió i carregar tot el material no quedava ni un núvol al cel! Increible! La primera immersió la vam fer a un lloc que anomenen el bosc de corall, on hem vist milers de peixets de colors, tots tipus de corall i inclus vam veure dos taurons i una manta passejant tranquilament pel nostre costat!!! Segons diuen, no són perillosos… Hem tingut la sort de poder llogar una màquina de fotos, i hem pogut iniciar-nos a la fotografia sub-aquàtica. La visibilitat en aqueste lloc no era de les millor, i la màquina anava bastant malament, però tot i aixó hem pogut fer alguna foto decent! Fins i tot hem vist un Nemo refregant-se entre anèmones però ja no ens quedava bateria i per desgràcia no l’hem pogut fotografiar. Aquí venen les fotos del dia!

Segona immersió: Shark feeding and big fish encounter (traducció: alimentant taurons i trobada amb peixos grans :D)

Efectivament… quan a principis del viatge dèiem que una de les coses que faríem seria nedar entre taurons, ni nosaltres mateixos ens ho acabàvem de creure, però sí, ho hem fet! Ahir ja en vam veure un parell nedant aprop de nosaltres, però avui ens l’hem jugat i hem anat directament a alimentar-los perquè vinguessin… La veritat és que ha sigut més un show que una immersió, però ha sigut tota una experiència i una bona descàrrega d’adrenalina! A vegades n’hi havia 4 o 5 nedant a un parell de metres d’on erem nosaltres i quan ja estàvem per marxar n’ha apregut un que feia gairebé 3 metres de llarg!! QUIN CANGUELI! A part dels taurons, també hem gaudit d’aquest preciós jardí un cop més, peixets de colors i hem vist molts peixos gegants que també s’aprofitàven del banquet (entre ells una morena de més d’un metre de llarg!). A 20 metres de profunditat la llum no era la més adecuada, però tot això hem fet un parell de fotos que no estan del tot malament.

Com dèiem abans, encara estem a l’Orsman’s bay ja que el regal de l’habitació no es podia desaprofitar així com així i que el lloc en si és preciós. A més, la gent que hi treballa, tots locals de l’illa, són molt agradables i té una barrera de corall a la mateixa platja, que fa que fer snorkel aquí (l’anar amb patos i ulleres de tota vida ara en diuen així) sigui també molt i molt guapo!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

13 Responses to “Primeres immersions a les Fiji: Quin festival!”

 1. Marta Figueras on març 16th, 2009 7:52 am

  No tinc paraules!!

 2. uri on març 16th, 2009 8:12 am

  impressionant…

 3. Alti on març 16th, 2009 9:03 am

  Fa mal veure aixó des d’una puta oficina! molt guapo!

 4. P on març 16th, 2009 9:16 am

  Fiji???
  Mira que se n’ha de ser de burgès!!!
  Per tots els NGMs!!!
  :-D

 5. Pol on març 16th, 2009 11:23 am

  Esteu fets uns cracs!!!

  Quan val un vol des de nova zelanda a les illes fiji?

  PD: Un més que us segueix des del curro, cosa que no és del tot recomenable, pero bueno…

 6. laia on març 16th, 2009 3:15 pm


  ….
  …..

 7. Olga on març 16th, 2009 4:39 pm

  Totlament d’accord amb l’Alti. Aquestes imtages fan patir massa!

 8. Martí on març 17th, 2009 7:35 am

  Un més que us segueix des del curro…són les 8am. Per un moment m’ha semblat que darrera la pantalla hi havia un banc de peixos de colors, corall, etc. Però m’he donat compte que no, que continuo assentat davant de l’ordinador… :D
  Per cert, heu vist boies ja?? Per què per veure taurons no cal anar tant lluny, eh! :D
  Siiiaaau

 9. uri on març 17th, 2009 5:51 pm

  m’apunto al carro dels de l’oficina! quina tortura!

 10. Laura on març 18th, 2009 2:30 pm

  Anu,
  quan us lleveu cada matí, de veritat….q no us pessigueu fins a sangrar, pensant si això està passant, o no?? Qué greu! Vaya fotos!Quin plaer!M’encanta!!

  Lofiu! Passeu Teta!!

 11. Josep on març 19th, 2009 8:38 am

  Guau, quin paradís sota l’aigua. Les fotos i els colors captats són fantàstics!!!

 12. Anna i Jordi on març 19th, 2009 11:52 pm

  Pol: La veritat és que no en tenim ni idea perquè nosaltres vam comprar tots els bitllets del viatge junts. Però no val massa, eh? Ahir vam veure en una agencia que des de Sydney, passar 4 dies a Fiji tot inclós (vol, dormir i menjar), són uns 400€! Pots mirar a AirPacific…

 13. marta on agost 1st, 2009 11:09 am

  Quina passada!!! la veritat és que no ens cansem de mirar la web i tot és fantàstic.

  Disfruteu molt!!

  Gerard-Marta

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius