Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Com hem disfrutat! Ara sí que podem dir que som al paradís! Escribim aquest post des d’una Hamaca amb vistes a un mar d’un color turquesa increible a la típica platja paradísiaca que sempre havíem somiat.

El dia d’avui he sigut alucinant, sense dubte un d’aquells que recordarem durant molt de temps. Al matí hem embarcat en un barco que fa un recorregut per les Yasawas, donat que ahir vam comprar un bitllet (Bula Pas es diu…) que et permet saltar d’illa en illa tants cops com vulguis. Hem anat directament a una de les més allunyades, ja que així hem pogut disfrutar de les gairebé 5 hores de viatge en les que anàvem veient illes de somni, bancs de sorra i corall i inclus peixos voladors que anaven jugant al costat del barco! Tot això amb un sol increible i a més ens ha servit per pensar quin seria la següent parada. Hem vist de tot, des de la típica illa minúscula i rodoneta, envoltada de platja amb palmeres al mig, fins a illes volcàniques plenes de selva que ens recordaven pel·licules grabades aquí com “El llac blau” o “Naufrago”.

Quan estàvem flipant amb el color de les aigües, ens han avisat que havia arribat l’hora de desembarcar a la nostra primera destinació: L’Orsman’s bay Lodge, a l’illa de Nacula. Ens han vingut a buscar amb una petita barqueta a motor, hem baixat les motxiles i ens han rebut amb una gran notícia: com que no hi havia massa gent, enlloc de colocar-nos al dormitori de 10 persones pel que havíem pagat, ens donen un bungalow a la mateixa platja de sorra blanca… Només una hamaca (on ens trobem ara) ens separa de l’aigüa… (Preu: 30€ menjars inclosos :D). I aquí estem… mirant les onades com venen i s’en van i saborejant la màxima essència del que aquí anomenen “Fiji Time”.

PD – Ja hem reservat per demà al matí, sortir a fer la primera immersió a les Fiji… diuen que és molt probable que veiem taurons!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius