Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Party podria ser el Cadaqués del Brasil. Es tracta d’un poblet colonial davant de mar, patrimoni de la humanitat, amb els carrers empedrats i un centre històric on totes les cases són blanques i tenen les portes pintades cadascuna de colors diferents. La veritat és que els colors estan triats amb molt de gust i es fa impossible escollir la més maca. Per seguir amb els símils amb Cadaqués, Paraty també està situada a una zona de costa privilegiada, però amb un mar més tranquil i amb una costa on la mata atlàntica arriba fins a arran de mar. Degut a que la vegetació és molt tupida l’aigua de mar ha agafat un bonic color verd esmeralda, però del mar i les seves platjes ja us en parlarem demà…

El poble és especialment bonic entre setmana, quan pels carrers hi ha majoritariament gent del poble, ja que el cap de setmana s’omple de carioques i paulistes que venen a disfrutar d’aquest petit paradís.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

5 Responses to “Paraty i els seus colors”

 1. Noni on novembre 18th, 2008 7:20 pm

  Carioques? Paulistes? EH!

  Parelleta!es nombrar cadaquès i recordar els findes a Roses. El tast de vi, fracassat pel mal temps; les precioses vistes de cadaquès des de la barca, i com no, la preciosa foto que us vaig tirar amb cadaques de fons colla de brivalls!!(marti,curu,valles…)
  Inolvidable. Igual de inolvidable que deu estar sent aquest viatge per vosaltres. Anna, et volem veure en més fotografies. Curu, podries deixar la camara a l’anna i sortir en alguna també.EH!

  petons

 2. Noni on novembre 18th, 2008 7:22 pm

  Per cert, les portes blaves semblen cagaderos!!

  :)

 3. Martí on novembre 19th, 2008 4:14 pm

  En Curu no surt a les fotos perquè no disposa d’un gran angular (EH!)! Que els vaig veure esmorzar un dia… :D
  Disfruteu-ho brivalls, un petonet molt gros!
  Fins aviat

 4. maria on novembre 19th, 2008 10:55 pm

  Petits!!!

  Sembla preciós, en Noni i en Martí només rajen perquè tenen una enveja infinita igual que jo!!

  Un petó gegan!

 5. laia on novembre 23rd, 2008 5:53 pm

  Euf… kina rabia kada vegada que obro l’ordinador i veig… aquestes imatges…s’ha de veure per creure!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius