Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

 

Sens dubte el lloc estrella i de visita obligada en aquest petit país són els majestuosos temples d’Angkor. Aquest lloc va ser la capital de l’antic imperi Khmer que va arribar a conquerir des de Birmània fins a bona part del Vietnam, i són una fusió perfecte entre ambició creativa i devoció espiritual. Els edificis que han aguantat fins els nostres dies són només una petita mostra del que va ser entre els segles IX i XIII un enorme centre polític, social i religiós, una ciutat que va arribar a tenir un milió d’habitants en una època que, per exemple Londres, era una petita localitat de 50.000 habitants.

Aquest lloc és senzillament espectacular, i ja hi portem 2 dies explorant aquests fantàstics temples amb l’ajuda d’un parell de bicicletes. Sense dubte el que més ens ha captivat és el temple de Bayon, on les seves 216 cares gegants esculpides a la pedra observant els visitants, creen una sensació indescriptible. També ens han encantat el famós Ankor Wat, que diuen que és el major temple religiós del món i està en un estat de conservació envejable, i el temple de Tha Prom, on la naturalesa s’ha apoderat literalment del lloc i els arbres entortolligats entre les pedres l’hi donen un aire misteriós molt especial.

Demà amb la bici anirem a visitar un grup de temples que està en una altra zona i que, segons diuen, són els primers que va construir aquest poderós imperi. Ja us explicarem el què!

 

 

 

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

6 Responses to “Meravellats als temples d’Angkor”

 1. Marta Figueras on maig 21st, 2009 6:16 am

  Aquest matí quan he obert la pàgina i he vist la primera foto només he pogut fer…OOOOOOH!!!

 2. Lo puto crack! on maig 21st, 2009 6:48 pm

  Mestre i mestressa! Quines fotos… com podiem estar nosaltres així a l’Edat Mitjana?? Una abraçada!

 3. Josep on maig 22nd, 2009 9:34 am

  Un indret fantàstic!!! Heu fet unes fotos maquíssimes. Com està Cambotja per anar per lliure? Bona sort en el vostre viatge!!!

 4. Laura on maig 22nd, 2009 10:42 am

  Quina passada de temples…. sembla un decorat!!!!
  Que guai! Disfruteu per mi.
  Laura.

 5. Guillem on maig 22nd, 2009 9:58 pm

  Val la pena anar a cambodja nomes per veure aixo!!

 6. Marc on maig 26th, 2009 8:18 am

  Hola,
  M’encanta el vostre blog, les vostres aventures i les fotos són impressionants.
  Jo començo la meva volta el mon de 2 anys el proper setembre. Espero gaudir tant com vosaltres!
  Salut!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius