Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Un cop abandonat Manaus, la següent destinació ha sigut la triple frontera entre Brasil, Colombia i Perú. És un lloc tot curiós, ja que està ubicat al mig de la selva i t’hi pots passejar, canviant de país, sense haver de fer cap tràmit fronterer. A Leticia (Colòmbia) ja hem notat un gran canvi amb la gent, i és que aquí són molt més alegres i oberts, i vagis on vagis està sonant constantment el típic reguetón tipus “dame mas gasolinaaaaa” o com la aquí famosa “estoy loco de remate por ti”. :D

Avui ens hem aixecat a les 3 de la matinada perquè les barques cap a Iquitos, ja al Perú, surten a dos quarts de 5… el pas fronterer ha sigut de pel·lícula. Un “taxi” ens ha recollit a Leticia (Colombia), ens ha portat fins al port de Tabatinga (Brasil), que estava desert, i allà hem trobat un barquero que ens ha creuat, a les fosques, a l’altra banda de l’Amazones fins a Santa Rosa (Perú). Allà hi havia un tiu esperant, a aquella hora, per fer-nos el visat d’entrada al país! Casi no vam poder dormir perquè estàvem acollonits que algun dels passos no sortís bé, però miraculosament tot ha anat a la perfecció i 11 hores més tard ja som a Iquitos!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

3 Responses to “La triple frontera”

 1. Marta on desembre 10th, 2008 7:35 am

  Bones Curu i companyia! Sóc la Marta, ex-companya de pis d’en Martí i la Jordina.
  Us segueixo des del primer dia però fins avui no us havia dit res, i és que la casualitat arriba a límits inòspits!! Vau conèixer en Pitruc no??? Quina gràcia i quina coincidència! I al mig de l’Amazones!
  Bé, només dir-vos que m’encanten el vostre viatge, la vostra pàgina i, sobretot, les fotos, precioses!
  I felicitats per tot plegat perquè, pels que cada dia hem de ser a la feina a les 8h del matí, un passeig per aquesta pàgina és molt recomfortant, tot i que no ho negaré, feu molta enveja! :)
  Una abraçada i bon viatge!

 2. Jaume on desembre 10th, 2008 10:38 am

  Amb tanta frontera i països diferents, quant torneu tindreu un màster con agent de duanes

 3. Grape on desembre 10th, 2008 5:47 pm

  Això si que és aventura… entrant al Perú a bord d’un cayuco!!!

  Curu el teu passaport caducat a 2 dies de pirar ja era presagi que acabaries sent un sense papers :D

  PD: En la línia del comentari de la Marta m’estic plantejant de formar un grup al facebook per exigir l’actualització diària de la vostra web… els currantes necessitem estones d’oci i navegació compulsiva!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius