Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Potser és que no hem tingut massa temps per trobar-li el què a la ciutat, però la vista de La Paz des de El Alto ja et fa caure de culs. Milers de cases fetes de maons sense pintar, s’estenen sota els teus ulls i sota tres imponents muntanyes nevades de més de 6000 metres.

La ciutat en si és un mercat gegant, on pots trobar de tot i per tot arreu, però la sensació de caos caos està present en tot moment. Com podeu veure, no ens ha agradat gaire, sort que per aquesta nit ja teníem pensat marxar a l’autèntica capital de Bolívia: Sucre!

PD – El viatge de Copacabana a La Paz, no té pèrdua: a un cert punt s’ha de creuar el llac amb una barca i l’autocar ho ha de fer amb un transbordador molt rudimentari.

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “La Paz amb una tarda”

  1. JUDIT on gener 11th, 2009 9:20 pm

    Hola Jordi i companyia! Sóc la Judit López d’Olot, la cosina de l’Albert Arderiu. Només volia dir-vos que em vaig enterar que fèieu aquest viatge i que segueixo molt la vostra pàgina web pq a mi des de fa temps m’agradaria fer alguna cosa com això. Us felicito pel què esteu fent i em feu molta enveja. A veure si estalvio una miqueta pel 2010 i puc fer una mica de viatget. Només em podria agafar de 5 a 6 mesos. Quants diners recomaneu al mes?? M’han dit que amb mil euros al mes n’hi ha més que suficient. Us felcito i em continuaré informat del vostre viatge pas a pas!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius