Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Estem molt tristos perquè demà és el nostre darrer dia aquí, però a la vegada molt contents i orgullosos de com ha anat tot plegat. Han sigut dies super intensos: ensenyant a l’escola, fent de paletes, jugant amb els nens, anant a mil botigues i tallers cada dia i apretant perquè tot sortís bé i encaixés dins el pressupost, etc… Sincerament hem quedat impressionats de la resposta que hi ha hagut i gràcies a les petites (o no tant petites) aportacions de tots vosaltres hem pogut fer un munt de coses que segur que faran una mica millor la vida d’aquests nens tant i tant macos.

Fa uns dies us dèiem que ja portàvem 1.800€… doncs bé, la quantitat ha anat pujant i al final tanquem aquest projecte amb uns fantàstics 2.476€ recollits! Mils de gràcies! A continuació us detallem en què els hem gastat:

– Construcció de la nova aula per l’escola, que una part servirà per obrir un nou curs a partir de l’any vinent i l’altre d’aula d’informàtica. L’hem deixat acabada (394,76€) i pintada (115,28€) a falta que ens portin els mobles que vam encarregar (277,78€) i coloquin unes reixes (125,93€) a la part superior d’aquí una setmana. La idea de la reixa a tota la part superior (una mica estrambòtica des del nostre punt de vista, però aquí tothom ho veia claríssim) és per donar més llum a les classes que ara quedaran al darrera. Tenim moltes ganes de veure la foto final perquè ara dóna una mica la sensació d’inacabat. En total les despeses han sigut de 913,75€

– Material per l’orfenat: Vam elaborar una llista amb en Binod de les coses que creia més urgents i vam anar a comprar material de cuina (85,28€), una màquina de cosir (55€), alfobres per les habitacions dels nens (44,44€), dos lliteres triples (101,85€), dos armaris per la roba (138,89€) i el que, sense dubte, els hi ha fet més il·lusió de tot: 4 bicicletes (150,93€). Indescriptible el moment d’ahir a la tarda quan les vam treure de la furgo…

– Material per l’escola: Ja que fèiem una zona dedicada a informàtica els hi hem comprat també un ordinador nou (305,56€) i ara ja en tindran dos. De passada també hem fet noves les 9 pissares de l’escola (120€) i és que les antigues eren un desastre!

– Alimentació i higiene: Vam gastar un total de 132,11€ per comprar menjar per un mes, una tovallola per cadascú, respalls de dents nous, sabons, …

– La resta dels diners (438,19€) els entregarem en metàlic a en Binod perquè en faci l’ús que cregui oportú. Una part d’aquests diners segurament anirà pel dia a dia de l’orfenat, una altra per acabar de posar l’aula a punt (falta posar la porta i arreglar el sistema de recollida d’aigües) i la resta possiblement estalviat perquè volen intentar mudar-se a una casa més gran (com ja us vam explicar ara mateix viuen 24 persones en 5 habitacions…). Hem de dir que té la nostra total confianca i després de 20 dies amb ells estem segurs que seran invertits en benefici dels nens.

I això és tot! La única mala notícia és que els monzons han fet acte de presència els últims dos dies i no hem pogut pintar l’aula per fora… bé, l’hem pintat 2 vegades i l’aigua s’ha emportat la pintura al cap d’unes hores. Confiem en que demà podrem enllestir la feina i prometem que us posarem una foto de l’aula acabada tant per dins com per fora!

Com ja vam dir, volem deixar constància de les 25 persones que han fet possible tot això. De nou, moltes gràcies a tots!

Per acabar us posem algunes fotos d’aquest vespre que s’ha muntat una festa improvitzada a l’habitació de les nenes on tothom (nosaltres inclosos) ha sortit a cantar i ballar!

PD – Que ningú ens envii més diners perquè ara ja no els podrem entregar però si algú vol seguir ajudant a aquest orfenat o els projectes solidaris d’en Binod (també té una ONG d’ajuda a gent gran) demà us explicarem com ho podeu fer.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

10 Responses to “Fi del projecte: mireu el que heu aconseguit! :)”

 1. Oscar i Anna on agost 19th, 2009 5:43 am

  La vostra qualitat humana és excepcional. Aquesta mainada us recordaràn sempre. (I suposo vosaltres a ells)

 2. Eva on agost 19th, 2009 6:38 am

  Enhorabona Jordi i Anna. Us felicito de tot cor. Gràcies a gent com vosaltres el mon es mou. Durant uns dies m’heu fet sentir quelcom especial. Us desitjo bon viatge de tornada.
  Per cert, i de l’hort ¿què se n’ha fet?
  Seguiré en contacte amb en Binod i, en la mesura en que pugui, el seguiré ajudant.
  Un petó molt i molt fort a tots els nens.

 3. Mestre on agost 19th, 2009 9:07 am

  Molt bé!! I fins ben aviat…

 4. maria on agost 19th, 2009 3:02 pm

  Portes la camisetaaaaaa!!!!

 5. Carles on agost 19th, 2009 5:11 pm

  Diuen que una imatge val més que mil paraules, oi?
  Per a mi la primera imatge ho diu tot! un gràcies que dificilment oblidaré… que guapo!

  Bueno parella que tingueu una bona tornada a casa :P
  Carles

 6. noni on agost 20th, 2009 9:16 am

  es emocionant fiti!
  Una forta abraçada als dos. Bona tornada..

 7. Siso on agost 22nd, 2009 1:51 pm

  Molt bé! Però no fa fred a Nepal a l’hivern? Ho dic per les reixes. Fins aviat!

 8. Gemma on gener 14th, 2010 7:58 pm

  Realment IM PRE SSIO NANTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
  Felicitats x aquesta magnífica web!!!!!!!!!!!!!

 9. ROSARIO on febrer 26th, 2011 5:57 pm

  Siete i migliori!!!!!

 10. Viatges Tuareg on octubre 23rd, 2013 11:29 am

  Moltissimes felicitats per el projecte, encara que una mica tard. Aquestes iniciatives son sempre admirables.

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius