Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

En arribar a la ciutat d’Agra ens vam acomiadar d’en Nissar, ens vam penjar les maletes a l’esquena i vam tornar a la nostra rutina diaria d’aquests 9 mesos de motxilers. Un cop vam estar instal·lats ens vam assabentar d’una bona notícia i és que l’endemà el Taj Mahal era gratis perquè se celebrava el 354è aniversari de la mort del famós emperador mongol que el va fer construir en memòria de la seva estimada. Fantàstic perquè l’entrada costa més de 10€ i és 37 vegades més cara pels turistes que pels locals. Així que ens vam anar a relaxar a la terrassa d’un hostal que tenia una magnífiques vistes d’aquest famós mausoleu i vam poder veure una posta de sol que difícilment oblidarem mentre escoltàvem els cants de mesquites i temples hindús de la ciutat i parlàvem amb altres viatgers.

Malauradament no hi hem pogut anar a veure la sortida del sol perquè només era gratis a partir de les 2 de la tarda, però ens hem quedat pels jardins observant la bellesa d’aquest imponent mausoleu més de 5 hores fins que s’ha post el sol. No és d’extranyar que aquest icona de la Índia, de l’arquitectura i de l’amor sigui tant famós perquè és d’una bellesa i d’una harmonia incomparable! L’únic problema de ser gratis és que hi havia una gentada de por, majoritariament indis això sí, que són bastant més pintorescos que els turistes tot i que la seva insistència habitual per fer-se fotos amb nosaltres ens ha acabat deixant una mica esgotats.

PD – Si algú està interessat amb un conductor pel Rajastan us aconsellem que contacteu amb aquesta gent, tot ens ha anat perfecte i el preu era molt bo!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius