Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

“Les catarates d’Iguazú estan formades per més de 275 salts d’aigua i ocupen una àrea de més de 3 kilòmetres d’amplada i 90 metres d’alt. Són superiors en llargada de les catarates Victoria i en alçada a les del Niagra, i a ambdues en espectacularitat.” Així és com les presenta la Lonely Planet. El dia que estiguem a les Victoria us direm el què; pel que fa a les del Niagra us podem dir que semblen el Salt del Sallent al costat d’aquest bé de Déu d’aigua! :D

La visita a Iguazú ha superat amb escreix les nostres expectatives i ens ha deixat impresionats. Potser és degut a que aquests dies era dels cops que baixava més aigua dels últims temps però de totes formes és espectacular veure una catarata al costat de l’altre, aigua sortint d’entre els arbres i una vegetació i fauna tant brutals durant 3 kilòmetres seguits de passejada. A més, el parc està ple de papallones de mil colors i tipus diferents!

A part de visitar les catarates, que es pot fer pels dos costats (Brasileny i Argentí), també és recomanable visitar l’espectacular central hidroelèctrica d’Itaipú, una obra faraònica que està uns kilòmetre abans de les catarates en el mateix riu Iguazú i genera més del 90% de l’energia del Paraguay i fins a un 20% de l’energia total del Brasil. El parc de les aus, que també està a la zona, mereix un post a part! :)

 

 

 

Feu click aquí per veure-la en gran
Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Espectacular Iguazú!”

 1. noni on novembre 17th, 2008 10:01 pm

  Demano perdo per la tardança. Pero mirant les fotos, no puc de deixar de fer un comentari a aquest paisatges. Simplement preciós. Msre santa quines fotos!

  Disfruteu molt amics,

 2. Alti on novembre 20th, 2008 4:44 pm

  Hola vividors!

  Les fotos impresionants! malparits! pero tinc jo avui mateix acabo de tornar de les victoria falls.. i no ser si donar-te la rao, pero les victoria falls son molt victoria falls! son molt molt molt impresionants, quan vegi les iguazu treure una conclusió.

  Per qui vagi a les victoria falls que pagui els robo d’entrada per banyarta a la devil’s pool, es un robo, pero val moooolt la pena.

  Salut

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius