Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Havíem llegit molt sobre les rutes de trekking per arribar al Machu Picchu i sens dubte la més especial i espectacular per nosaltres era el camí de l’inca original, donat que és la única ruta que permet arribar al Machu Picchu per la porta del sol, seguint el camí original que van traçar fa més de 500 anys aquesta civilització. Per sort, a aquesta època de l’any, no s’ha de reservar amb tres mesos d’antel·lació!

 

Han sigut 4 dies de caminar sense parar, durant més de 40 kilòmetres per muntanyes andines i envoltats de paisatges i ruïnes inques senzillament brutals. Costa descriure l’espectacularitat dels paisatges que hem vist i inclús és difícil captar-los amb fotografies. Per si fos poc, entre els companys de grup, tots de països i edats totalment diferents, s’ha creat un bon rotllo especial que ens va arribar a crear una sensació de certa tristesa el dia que ens vam haver de separar. Entre ells, hi havia un autèntic mestre, en Tom, un Irlandès de 68 anys que es va convertir en el mite dels andes ja que tirava molt més que molts joves xulillos que s’havien de parar cada 2 minuts per agafar aire.

 

 

El trekking consta de 4 dies de caminata, el més dur dels quals és el segon ja que s’ha de pujar un desnivell de més de 1500 metres amb poques hores per arribar al “paso de la mujer muerta”, a més de 4200 metres d’altura. El tercer, no és tant exigent pel que fa a dificultat del terreny, però van ser unes 10 hores caminant entre pujades i baixades només parant per visitar antics assentaments o admirar el paisatge. Tota la dificultat d’aquests dies queda sobradament compensada el 4rt dia, quan a les 6 del matí, després de fer un últim esforç, entres a la porta del sol i admires la impressionant bellesa del Machu Picchu al fons. Aquesta escena, que deixarem pel següent post, va fer caure alguna llàgrima a més d’un dels nostres companys d’expedició.

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

3 Responses to “Camí de l’inca”

 1. Gerard on desembre 20th, 2008 9:52 am

  Simplement no tinc paraules i l’experiencia que esteu visquent n’estic segur que no té preu. Tot plegat espectacular.
  Animus!!

 2. gheryman on desembre 20th, 2008 12:14 pm

  Carai quina excursió. No vau pas visitar el Temple del Sol? Es veu que val molt la pena.
  Aposto 10 euros que l’irlandès veterà és el paio “curtit” que va amb màniga curta.
  Pel que fa a les fotos de la fauna autòctona crec que en aquest capítol és indispensable fotografiar una llama.
  A veure si és veritat.

 3. Martí on desembre 20th, 2008 12:22 pm

  OOHH…la quarta foto és un nosaltres vàrem dinar, sinó m’erro! Quines fotos! I per cert, no té preu veure l’Anna vestida de trekking amb un gorro de Perú, d’autèntica lana de alpaca! :D
  Si senyor! Quina enveja…un petonassu!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius