Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Hem passat 3 dies a Arequipa, i tot i que no és el nostre lloc preferit del viatge, creiem mereix una visita. Sobretot val la penala visita al convent de Santa Catalina, la plaza de armas o el fantàstic museu inca on està la mòmia Juanita, una nena ofrendada als Déus pels inques, en temps de sequera, que es troba molt ben conservada donat que va estar congelada fins fa a penes 50 anys en un dels altíssims volcans que rodegen la ciutat. El convent, fundat el 1579, és una petita joia de la ciutat on pots veure exactament com vivíen les monges de clausura i disfrutar dels preciosos carrerons i claustres plens de flors i pintats de colors preciosos.

 

 

Passejant per la plaça principal pots trobar-t’hi de tot: des d’escribans, que teclegen a màquina textos per gent que no sap escriure, gent pregonant la fè cristiana i inclús… UN BUS DE TMB anunciant les tarifes de la T-10 i al T-50/30 i el rètol que indica que va direcció a Cotxera!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Arequipa: Santa Catalina i curiositats”

 1. Martí on desembre 29th, 2008 7:36 am

  Amb tot això ahir vaig veure un documental del mercat d’Arequipa?
  No vàreu comprar cap “amuletu” per la sort??
  Vaja broma això del bus, ja el podríen repatiar perquè aquí no anem sobrats d’això…d’altres coses sí, però de busos no!
  Un petonet!

 2. Alti on desembre 29th, 2008 6:42 pm

  El bus es una altra prova que el mon es molt petit! el lloc mes raro del mon sempre et trobaras algu que no es gens rar!

  Salut i bon any

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius