Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Una visita a Syney no seria un visita sense un passeig per les platges que estan dins la mateixa ciutat, però com veure-ho a les fotos no són com les de la Barceloneta! Hem fet un recorregut per la costa i hem acabat estirant-nos a prendre el sol a la mítica Bondi Beach.

Quan hem arribat ens ha sorprès molt que hi ha helicòpters i llanxes buscant constantment taurons per la zona, i ja ens havien dit que aquest any n’hi ha més del normal (van a desastre per setmana…). Doncs sí, estàvem allà tant tranquils i de cop… ha sonat una sirena a tot volum! De cop tothom ha sortit de l’aigua menys un surfero que no sabem molt bé què l’hi passava pel cap… l’han cridat vàries vegades i el tiu esperant l’onada bona com si res! No sigueu morbosos, que la cosa no ha acabat malament! :D

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

3 Responses to “Alarma de taurons!”

 1. Laura on març 24th, 2009 9:55 pm

  Anneta! Compte amb els taurons que no et mosseguin q estàs molt bona!!!!

 2. Kitu on març 24th, 2009 11:21 pm

  No sé si ho sabeu però aquí anem de cagada en cagada… Ara promocionen la costa brava posant imatges de platges d’Austràlia!

  Feu enveja!

 3. Josep on març 26th, 2009 9:15 am

  Ostres, suposo que estan més que acostumats als taurons. No crec que hi hagi gaire gent que li dongui per nedar mar endins i de sobte li soni la sirena i hagi d’esprintar cap a la sorra amb un tauró a dos pams!!! Déu n’hi do!!! Un document molt interessant i exòtic, i unes fotografies espectaculars!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius