Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Avui marxem de Hanoi després de 3 dies ben diversos:

El primer el vam dedicar bàsicament a fer gestions: vam anar-nos a fer el visat de Laos a l’embaixada (40$, 2 hores), vam anar a l’estació a comprar els bitllets de tren per Sapa i després de molt buscar vam aconseguir canviar uns quants dòlars a kips de Laos. A cap banc en teníen i no va ser fins que vam anar a una petita “joieria” del carrer Pho Hang Bac que no en vam trobar.

Ahir bàsicament vam rondar pel barri antic, està ple de botiguetes i gent fent vida al carrer, molts dels quals directament baixen una taula i unes cadires i s’assenten a la vorera a fer petar la xerrada i jugar a cartes amb els amics. Tot sigui dit, el centre tampoc ens va entusiasmar i, a part, està bastant castigat pel turisme. Al vespre vam quedar amb un grupet d’occidentals que viuen aquí i ens van portar a un lloc super guapo que en castellà ho anomenàvem “calle del pollo”… el nom era encertadíssim perquè era un bareto al costat de l’altre on només podies demanar pollastre “a la brasa” que rostien allà al carrer mateix. Bastant brutot però molt autèntic i la veritat és que va ser deliciós!

I avui, el tercer dia a la capital, l’hem passat visitant algunes coses que ens faltàven: el temple de la literatura, una universitat del segle XXI que és segurament el que més ens ha agradat de la ciutat, i el complex d’en Ho Chi Minh, on es pot visitar un museu i també veure el seu cos (si no és que se l’han emportat a Rússia per manteniment :D). Per cert, aquest tiu és com un Déu aquí i les normes del mousuleu rallen l’absurditat. Per exemple no et pots posar les mans a la butxaca i si en algún moment tens algún tipus de comportament irreverent et porten en una sala on et fan firmar un paper dient que et penedeixes de tot el que has fet!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “3 dies a la capital”

  1. Marta on abril 16th, 2009 12:51 pm

    Hola :) Fa uns dies que vaig descobir la vostra web i la vertat és que em va agradar molt.
    Us voldira fer una pregunteta estic pensant d’anar al Vietnam aquest estiu però encara no ho tinc del tot clar perquè Myanmar també em crida l’atenció. Vosaltres m’ho recomaneu??
    A seguir disfrutant :)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius