Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Singapur, la nostra porta d’entrada a l’Àsia. D’aquest minúscul país amb forma d’illa, ens n’esperàvem una ciutat moderna, plena de gratacels i centres importants de negocis. En aquest sentit ens ha decepcionat una mica, ja que és veritat que tot això hi és, però ens dóna la sensació que encara l’hi falta molt camí per recórrer. Això sí es veuen grues i més grues per tot arreu i algunes construccions inversemblants com un camp de futbol flotant a sobre el riu, o un metro moderníssim que connecta la ciutat.

El que ens ha sorprès més de Singapur és la multiculturalitat que s’hi respira, es veu gent de tot tipus de races, nacionalitats i religions diferents i hi ha barris per a tots els gustos. Nosaltres estem allotjats a Litlle India, on hem tingut el primer contacte amb el menjar asiàtic, i amb els temples budistes i hinduistes que freqüentarem durant els propers mesos ;)

PD: Després de tramitar el visat del Vietnam a Sydney (molt senzill per qui l’hi interessi), demà volem cap a Ho Chi Minh… Ja tenim ganes d’arribar a l’Àsia real!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius