Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

El primer cop d’ull a Milford Sound deixa totalment hipnotitzat: de les fosques aigües del mar sorgeixen immenses muntanyes rocoses poblades per arbres que no se sap ben bé com s’aguanten entre tanta verticalitat. De totes elles, destaca especialment el Mitre Peak, una muntanya de més de 1600 metres que serveix com a porta d’aquest espectacular Fiord de 19 kilòmetres de llargada!

La millor forma d’explorar-lo és amb algun dels vaixells que porten fins a mar obert, en un trajecte en el que resulta impossible deixar de mirar amunt. L’únic punt negatiu del lloc és que aquí hi plou pràcticament cada dia, però a canvi això crea espectaculars salts d’aigua que baixen des dels punts més alts de les muntanyes fins al mar.

Us deixem algunes fotos, hem intentat que es veiessin els barcos perquè quedi constància de l’immensitat de les muntanyes!

 

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

4 Responses to “Milford Sound”

 1. Laura i Ferran on març 6th, 2009 11:42 am

  Hola wapos!!!
  Quina passada de paisatges! Anna com veuries aquí fer un charter amb un veler???? El patró el poso jo però tu ens hauries de fer de guia, eh???
  Molts petons i molt de carinyo!!!!
  Laura i Ferran.

 2. noni on març 6th, 2009 1:47 pm

  simplement precios….suposo que encara millor amb furgo…ben escullit.

  una abraçada.

 3. uri on març 6th, 2009 3:37 pm

  impressionant… sembla una barreja de noruega+islàndia+escòcia… quin gran viatge!

 4. Josep on març 7th, 2009 12:59 pm

  Guau, quins paisatges més macos. Això de Nova Zelanda m’està encantant!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius