Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Avui és el nostre segon dia a Auckland, tot i que ahir pràcticament no compta, perquè érem dos zombis vivents degut a les 16 hores de diferència horària que hi ha entre Xile i Nova Zelanda! Això sí, vam anar a fer una passejadeta pel port i vam quedar flipats amb els velers que hi havia, els més impressionants que hem vist mai de llarg! També hi havia atracat el famós Fly Emirates del Team New Zeland de vela!

Auckland és una ciutat bastant gran, però amb dos dies ens en n’hem fet una bona idea i aquest lloc ens agrada! També hi ha ajudat el fet que ens l’han ensenyat dos bons amfitrions, la Philippa i en Hamish, que vam conèixer per coachsurfing, amb qui hem visitat barris on segurament no hauríem anat i hem fet un fantàstic picnic a un parc amb vistes al mar i a l’skyline de la ciutat.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius