Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Abans de res, us volem donar les gràcies a tots per haver vingut i fer de la festa de despedida una nit inoblidable. Segur que ens ha deixat a tots records, o si més no imatges difoses, de moments mítics de la nit com “l’afair cosidor”, les classes pràctiques de tantra i meditació impartides a la haima, el concert a capela i piano sota l’escala o els bailoteos entre les fogueres fins a les 6 de la matinada …

Val a dir que la nit va començar molt bé amb un 3-0 del Barça en 10 minuts, cosa que va desencadenar l’eufòria col·lectiva i va fer que la carn a la brasa, cuinada pels grans xefs Jeroni i Curu, es posés especialment bé. El cava, la música i el bon rollo de tothom van fer la resta i han fet que ens quedi un gran sabor de boca d’aquest dia, que recordarem amb carinyo durant el viatge.

Us posem unes quantes fotos i en prometem més a la secció de fotos de la web durant els propers dies, segurament ja des de Buenos Aires.

Res més, des d’avui quedeu oficialment convocats per la festa de tornada, que esperem que sigui com a mínim igual que aquesta! :) Una abraçada molt forta a tothom, us trobarem molt a faltar!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Festa de comiat: MEMORABLE!”

  1. Martí on octubre 9th, 2008 9:18 pm

    Que passa…només tres fotos? Que no van quedar focades? :D

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius