Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Després d’anar fent saltets de platja en platja, ahir vam fer nit davant del llac Rotorua, situat a la ciutat del mateix nom. Aquesta zona és famosa per les termes naturals, geysers (es veu surtir fum directament dels jardins de la ciutat!), pels maoris, i també, perquè aquí es troben els escenaris que van representar la Comarca, on vivien els hobbits en el Senyor dels Anells. Seguint les passes de’n Frodo ens hem aixecat a les 6 del matí, hem deixat enrera La Comarca, i ens hem dirigit al parc natural Tongariro, on es troba la muntanya que va fer de Monte del Destino a les pel·lícules. Aquí hem fet una caminata de 6 hores amb unes vistes que deixen sense paraules. S’hi troben varis volcans i llacs d’un color turquesa quasi fluorescent. Quan arribes a dalt del cràter vermell, encara fumenjant, sembla que estiguis a les portes de l’infern. I res, ara són les 6 de la tarda i estem a dins la furgo camí de Wellington, ja al sud de l’illa nord. A veure on dormirem avui!

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “De la Comarca a Mordor”

  1. Josep on març 1st, 2009 2:16 pm

    Buf, quins colors i quins paisatges més èpics. M’apunto Nova Zelanda per viatjar-hi algun dia. Suposo que és molt car, no? Endavant amb la vostra aventura i molta sort!!!

  2. Georgina on maig 7th, 2014 4:43 pm

    Es molt maco i teniu rao es una pena que estigui tan lluny. Estic estalviant per anar-hi encara que tingui 10 anys, tots ho podem aconseguir!!Se que ho conseguire i convencere els meus pares i el meu germa!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius