Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Quina experiència pujar a Santa Teresa amb el bonde! Havíem sentit a parlar d’aquest tramvia, però no ens imaginàvem que fos tant autèntic. El soroll que feia semblava tret d’una peli dels anys 50, no només pel motor, també pel retrunyir de les fustes del vagó a cada sotrac. Anava a rebossar, i a cada parada (o sense) s’afegia gent que s’anava penjant pels costats. Aquest barri, que un dia va ser un dels més burgesos de la ciutat, va decaure fa uns quants anys. Actualment està patint un petit renaixament gràcies a la vinguda d’artistes i l’obertura de galeries i botiguetes originals. Les vistes des d’aquí són impressionants, tant pel que fa al centre de la ciutat i els seus alts edificis d’oficines, com pel que fa a la proximitat d’algunes faveles.

Just a tocar, hi ha el barri de Lapa i el Centro, el primer conegut pels seus locals de Samba i per la seva vida nocturna i el segon per ser el centre econòmic i històric de la ciutat. Vam poder admirar edificis emblemàtics com la moderna catedral, el Real Gabinete Portugués de Lectura, i passejar pels carrers de Saapa i el seu mercadillo al més pur estil turc.

 

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

3 Responses to “Ônibus? Não, bonde!”

 1. gheryman on novembre 14th, 2008 2:02 pm

  Bones joves. Veig que tot marxa bé i només aprofito l’ocasió per a fer un comentari sobre les dates de les vostres publicacions al blog. No sé si només em passa a mi però crec que les dates (el dia de mes)apareixen amb 3 o 4 dies d’endarreriment respecte el dia real de la vostra publicació. No sé si m’explico. Aquest vostre últim escrit va aparèixer a la web ahir, però en canvi la data correspon a fa uns dies.
  A veure si algú m’aclareix el tema.

 2. Anna i Jordi on novembre 14th, 2008 5:52 pm

  Hola Gerard! Això passa perquè no tenim temps de portar la web al dia! estem tant atrafagats… :P A més no sempre tenim accés fàcil a internet, i pengem els posts quan podem is els hi posem la data que els hi correspondrien. Merci pels comentaris! ;)

 3. alex buil on novembre 14th, 2008 7:38 pm

  hola makus!!!!!
  qina pasada de fotos, disfruteu al maxxxx potens!!!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius