Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Bolívia

Bolívia ens ha deixat totalment flipats! Teníem la impressió que trobaríem un país molt pobre i sense molts atractius i la impressió no podia ser més errònia. Bolívia ens ha semblat un país encantador, i sobretot riquíssim amb paisatges i amb dues joies que s’han de visitar un cop a la vida: el Titicaca i el sudest amb l’espectacular salar d’Uyuni i els llacs altiplànics.

Pel que fa a les ciutats, La Paz no val massa la pena però Sucre i Potosí, amb la visita a les mines inclosa, són dues joies més a tenir en compte. Ens ha faltat visitar la part de Santa Cruz i el parc nacional Madidí, que són dos llocs molt diferents del que hem vist i tothom en parla meravelles.

A sobre, és increiblement barat comparat amb tots els altres països sudamericans que hem visitat, i no es veuen massa turistes per enlloc. Així que ja sabeu, si heu d’escollir un destí pel proper viatge i no us espanta el mal d’altura o les carreteres infernals, sospeseu la desconeguda Bolívia. A nosaltres ens ha encantat! ;)

Per les fotos, aquí teniu la galeria del país i aquí un petit recull de les millors del salar de Uyuni.

Quant hem gastat?

Dies d’estada: 9 dies
Cost mitjà 2 persones/dia: 411,74 bolivianos
Tipus de canvi: 1€ = 9,73 bolivianos
Cost dels desplaçaments (per persona):
 – Copacabana – La Paz: 15 bolivianos – 3 hores
 – La paz – Sucre: 120 bolivianos – 12 hores
 – Sucre – Potosí: 40 bolivianos (cotxe compartit) – 4 hores
 – Potosí – Uyuni: 30 bolivianos – 6 hores

Nota sobre les despeses: Tot és molt barat! :)

Què hem escrit?

On hem dormit?

COPACABANA
Hostel Wara
Habitació privada amb bany compartit: 35 bolivianos !!
Està al carrer principal, molt aprop de port. És justet, amb pocs labavos però les habitacions estan netes i grans. No tenen internet ni cuina. Una opció decent, pero segurament es poden trobar coses millors (i per un preu semblant).

SUCRE
Hostal Chacra
Habitació privada amb bany compartit: 80 bolivianos
Molt net i ben situat amb habitacions espaioses. És bastant gran i està a davant del mercat. No té internet i cuina no ho sabem! :)

POTOSÍ
Hostel Koala Den
Habitació compartida: 45 bolivianos / pers.
És molt gran i maco, el prototip d’hostal de motxilers. Tenen habitacions de preus diferents en funció de amb quanta gent la comparteixes (la nostra era de 4 i tenia bany). Té cuina i varis ordinadors amb Internet (wifi no!). També tenen un intercanvi de llibre gegant i una sala amb DVDs per mirar! A més, està ben situat, però a la seva agència són uns careros! (la visita a les mines ens va costar menys de la meitat amb una altra agència).

UYUNI
Hostel Marith
Habitació privada amb bany compartit: 54 bolivianos
És gran i totes les habitacions donen a un pati interior. N’hi ha que estan més cèntrics, però és net i decent. No té cuina ni internet. Si contractes el tour al salar amb ells demana que et regalin la nit de l’hostal!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius