Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Bé, potser no n’hi ha per tant… :)

Huacachina és un autèntic oasi al mig del desert costaner del Perú, que està infestat de gringos que venen aquí per fer surf i anar amb buggie per les dunes. I allà vam anar nosaltres!

Tot i que la primera impressió no va ser massa bona, l’excursió pel desert amb buggie va valer molt la pena. Vam fer una mica l’animal tirant-nos estirats amb planxes de surf per dunes altíssimes i després d’admirar una preciosa posta de sol el conductor del buggie es va tornar boig! Vam desfer el camí d’anada amb pocs minuts volant literalment per sobre les dunes… la gent que ens acompanyava no podia parar de cridar, però s’ha de dir que va ser una descàrrega d’adrenalina com poques n’hem viscut! Un cop vam tornar a ser a l’hostal ens vam assabentar que el nostre conductor ja feia temps que s’havia guanyat un nom a l’oasi per la seva temeritat al volant!

 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

One Response to “Jugant-nos la vida al desert”

  1. Tot on desembre 20th, 2009 9:57 pm

    totial

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius