Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

…però no del tot! Estem a el Chalten, un poblet patagònic que esta dins al Parque Nacional de los Glaciares. Aquí no hi ha ni cobertura de mòbil i l’internet es fatal i carissim. Això si, està rodejats de muntanyes gegants i nevades i els trekkings que es fan aquí es veu que són incomparables!

Per altra banda, hi ha hagut un petit canvi de plans ja que hem conegut uns catalans molt macos i després de caminar uns dies per aquí marxarem amb ells amb cotxe per la mítica Ruta 40 cap a El Bolson. L’únic contra és que haurem de renunciar a les famoses Torres del Paine, però com que a aquesta zona hi tornarem un dia o altre, no passa res! :) 

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Incomunicats a El Chalten…”

  1. cristina on febrer 1st, 2009 2:23 pm

    lo maxim!!!!! esteu fent el viatge que tots voldriem fer! no us havia trobat mai encara xo buscant per la pagina de Lo Peix us he trobat. soc del delta de l’ebre i fa molt de temps que tink pensat fer una escapadeta d’una temporada en lo peix i al veureus a vatros encara en tink mes ganes. és una pasada. ara kuan vaigue en diumenge a dinar al de muns pares i em conecte us fare una visista a veure per kins mons aneu!!!!!
    una abraçada i bon viatge!!!

  2. francesc pla on juliol 30th, 2009 3:39 pm

    Una passada de viatge. M’ha agradat molt la part dels llacs i volcans de Bolivia. Una llàstima que no hagueu visitat les muntanyes Fitz Roy a “El Chalten”, junt amb l’avistament de ballenes a Puerto Madryn el millor d’Argentina de llarg. Val la pena que torneu a Argentina com dieu, unicament per veure el Fitz Roy (recomano un documental del fotograf Art Wolfe – es espectacular). A disfrutar xavalets que us va de p. mare!!!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius