Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Mentre sentim l’oloreta del proper (que no últim!) “asado” que ens estan cuinat al pati de l’hostal, hem pensat que ja anava siguent hora que tinguessiu notícies nostres. Els últims dies els hem dedicat a conèixer racons i raconets de Buenos Aires i això ens ha servit per confirmar que aquesta ciutat ens agrada.

Té multitud de barris diferents, tots amb el seu encant. A part del nostre Palermo, hem passejat pel centre, un barri on pots trobar mil teatres i cinemes però que és bastant sorollós i caòtic. A poca estona d’allà hi ha la Recoleta, ple d’ambaixades, apartaments de gent amb pasta i famós pel seu cementiri escultural, on s’enterren il·lustres argentins com l’Evita. Ens va sobtar especialment la història de la Rufina Cambaceres, que va ser enterrada en aquest cementiri. A arrel de l’intent de profanació de la seva tomba, es va descobrir que havia sigut enterrada viva i havia recuperat la consciència dins la cripta però no va aconseguir sortir-ne mai. Que xungo! Per simbolitzar el seu intent fallit d’obrir la porta per sortir li van construir una espectacular escultura en marbre que podeu veure a la foto següent.

 

Per altra banda, us hem de dir que aquest cap de setmana ens mudem a Sant Telmo, el barri del Tango, que també és famós pel seu mercat del diumenge i pels ballarins que es veuen pel carrer. De moment, encara no hem vist ningú ballant tango a l’aire lliure però ahir vam anar a veure un espectacle fantàstic al llegendari Cafè Tortoni, el més antic de Buenos Aires. Us en deixem algunes fotos!

També hem tingut temps de fer una escapadeta a Tigre, un poble al mig del delta del Paranà on els porteños s’hi escapen els caps de setmana a fer picnics i a desconnectar de la ciutat i on els turistes tenen l’oportunitat de fer una ruta amb vaixell per descobrir les illetes que s’hi han format amb els anys. Realment és una ciutat molt tranquila, nosaltres hem aprofitat per fer un sonet al costat del riu i posar la primera capa de moreno de la primavera. Sí sí, de la P-R-I-M-A-V-E-R-A! Un altre lloc molt recomanable per qui visiti Buenos Aires, és “El Ateneo”, un antic teatre que s’ha reconvertit en una preciosa llibreria. Us en deixem unes fotos perquè us en pogueu fer una idea!

Au, anem a sopar que la carn ens està esperant. Demà quan ens aixequem us farem un post sobre la teca i els asados, que ja ens hem allargat massa i aquest tema en mereix un a part!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

4 Responses to “Mil coses a fer a BA”

  1. Martí on octubre 17th, 2008 7:21 am

    Mooolt bé, veig que aneu disfrutant molt una de les millors ciutats del món…quina enveja! Molt maques les fotos (especialment la de la noia amb el violí…deliciosa!)…en fi, un petonet a tots dos!
    Fins aviat

  2. Olga on octubre 17th, 2008 9:31 am

    Ostres bons amics… quin mal rotllo aixó de la Rufina, no?! Pobreta…
    Bueno, ja veig que de moment, us esteu alimentant d’alló més bé… jejejeje” :)

  3. Grape on octubre 17th, 2008 9:49 am

    Mooolt bé!!!

    Uffff quina enveja doneu als que continuem picant pedres… vull dir tecles tot el dia!!! Per cert Curu, amb tant tiberi et fotràs com un autèntic beicon!! Al loro!

  4. maria on octubre 17th, 2008 5:50 pm

    Macuuuuus!!
    Quines fotos més precioses!! m’imagino a l’anu disfrutan-ho tant…buenu als dos, és impossible no fer-ho. Les fotos increibles.

    Poca enveja!!
    Bon profit, mua

Deixa un comentari!





Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius