Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Després de 2 dies rondant per l’interior de l’illa sud entre muntanyes i llacs, vam dirigir-nos a la península d’Akaroa per passar la última nit abans de retornar la furgo. No podíem haver escollit millor, ja que aquest península, a només 70 kilòmetres de Christchurch, és una delícia pels seus paisatges rurals, la tranquilitat que s’hi respira i per la seva curiosa geografia: aquest lloc un dia va ser un volcà gegant i mica en mica l’aigua del mar, entrant per un cantó, n’ha anat cobrint el cràter. La ruta amb cotxe és preciosa i es van alternant paisatges de muntanya per un cantó amb amb platges desertes per l’altra.

Demà passat marxem cap a les Fiji, i passarem aquests dos últimes dies a Christchurch preparant una mica el següent destí i comprant 4 coses que s’han anat trencant amb aquests gairebé 5 mesos de viatge!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius