Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

… i és que ja han passat pràcticament 9 mesos des que vam marxar i la Índia i el Nepal és la última etapa d’aquesta nostra volta al món!

Aquests dies anteriors a l’illa de Kho Tao ens van servir per preparar una mica el viatge a la Índia i després de buscar una mica per internet vam veure que l’opció de llogar un cotxe amb conductor per visitar la zona del Rajastan no era gens descartable. Els preus que hem trobat estan molt i molt bé i la comoditat de poder abandonar els busos locals uns dies i més en un lloc tant calurós com aquest, ens venia molt de gust. Així ho vam fer i ahir a la matinada ja ens esperava a l’aeroport el conductor que ens acompanyarà els pròxims dies i ens va portar fins a un hotel.

L’arribada a la capital va ser una de les coses més impactants de tot el viatge i és que a mesura que ens acostàvem a la ciutat anavem veient més i més gent dormint de qualsevol manera pels carrers. N’hi havia una quantitat incomptable, gent estirats a dins dels tuc tucs, familes senceres a sobre de fustes i molts altres estirats simplement al terra, amb el que portàven posat i poca cosa més. Els carrers estaven foscos i brutíssims, hi havia vaques per tot arreu i la misèria que es respirava ens va fer encongir el cor fent-nos adonar ràpidament que havíem arribat a la Índia.

Avui, ja amb més tranquilitat i havent descansat, hem sortit al carrer i les coses a la llum del dia eren una mica diferents… el caos, les vaques i la brutícia seguien allà, però avui potser tot tenia un aire una mica més humà que ahir a la nit. Hem fet una visita ràpida a la capital i demà a primera hora ja toquem el dos cap al Rajastan.

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “Índia, l’inici del final”

  1. Edu on juliol 7th, 2009 7:08 pm

    Disfruteu molt de l’Índia, és un país aclaparador i meravellós. I no us descuideu el sud que val molt la pena, hi he estat uns quants cops, si necessiteu qualsevol informació ja sabeu.

    És un plaer anar-vos seguint!

    Salut!

  2. maria on juliol 9th, 2009 12:56 pm

    guapus!!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius