Warning: ob_start(): non-static method sem_google_analytics::track_links() should not be called statically in /home/voltaalm/public_html/wp-content/plugins/sem-google-analytics/sem-google-analytics.php on line 159

Hi ha alguns llocs a prop de BKK que semblaven interessants de visitar, i mentre a l’ambaixada de Birmània anaven fent el nostre visat (ja us explicarem tot el procés en un altre post…) vam decidir anar-hi a passar uns dies.

A només dues hores amb tren des de BKK es troba Ayuthaya, antiga capital del regne des de 1350 fins al 1767. Quan arribes a l’estació i creues amb ferry el riu que et porta al centre de la ciutat la cosa no pinta gaire bé: una ciutat provincial sense massa interès, amb trànsit i tucs tucs per tot arreu i paradetes de tot tipus pels carrers. Tot canvia però, quan agafes la bici i comences a padelejar pel parc històric, on antigues estupes i restes arqueològiques es succeeixen una darrera l’altre, permetent fer-te una ideia de la importancia d’aquest lloc fa centenars d’anys. La ciutat és sorprenentment poc turística i pots passejar tranquil·lament pels temples sense trobar-te pràcticament ningú, respirant una pau i tranquil·litat que s’agreeix molt després d’haver passat uns dies a la frenètica BKK. En un d’aquests temples es pot veure la cara d’un buda camuflada entremig de les arrels d’un arbre, una imatge ben curiosa i venerada pels tailandesos, que consideren la connexió d’una imatge sagrada amb la natura extremadament important.

 

 

Des d’Ayhutaya és fàcil arribar amb dos busos locals fins a Kanchanaburi, un lloc molt més turístic que ofereix milers d’activitats als visitants. A més, aquí s’hi troba el pont sobre el riu Kwai, construït pels japonesos durant la segona guerra mundial i famós per la seva dramàtica història portada al cinema. A part d’això però, la gràcia d’aquest lloc són els seus voltants, i sobretot el parc nacional de Erawan amb unes cascades precioses i perfectes per refrescar-se una mica de la calor sufocant que ha fet tots aquests últims dies!

Per les àvies Per les àvies

Comentaris (deixa el teu!)

2 Responses to “L’ancestral ciutat d’Ayuthaya i les cascades de Erawan”

  1. noni on juny 1st, 2009 8:52 pm

    ostiaaaaaaa

  2. Silvia on juny 2nd, 2009 1:03 pm

    Ciao ragazzi, é da un po’ che non ci sentiamo. Io sto bene e come vedo voi scoprite sempre nuovi angoli di paradiso che ci mostrate e con cui ci permettete di sognare un po’. Ho proprio tanta voglia di rivedervi e di sentire i racconti dalla vostra voce magari sorseggiando una buona birra ;)A presto!!!

Deixa un comentari!

Informació útil dels països Selecciona'n un!
Myanmar
Tailàndia
Cambodja
Laos
Vietnam
Fiji
Nova Zelanda
Xile
Argentina
Bolívia
Perú
Brasil
Uruguay
Preparatius